sábado, 5 de marzo de 2011

LA RUA DE CARNESTOLTES

Aquest curs hem sortit al carrer a fer la rua amb els alumnes del C.P. S’olivera.

Com ja sabeu, cada any, la temàtica de les disfresses està relacionada amb el monogràfic del centre.  Un dels fils conductors del monogràfic d'aquest curs (Viure i apreciar als altres) és el cicle vital, que és el tema que hem triat per la rua:
-         Naixement
-         Creixement
-         Reproducció
-         Mort

Els alumnes d’infantil havíem de representar el naixement i per això varem pensar que podríem anar disfressats de pollets que surten de la closca.

Vull fer una menció especial als meus petits alumnes que es varen portar super bé i tot i que varem acabar un poc cansats, ens ho varem passar genial!

Quan es va acabar la festa, varem fer una petita conversa sobre el que més ens havia agradar i això va ser el que els alumnes van destacar:

- Ens ha agradat molt la disfressa de pollet.


- L'escola de S'Olivera ens ha agradat molt i el seu pati també.


- Ens ha agradat la furgoneta de la música.


- Hens hem divertit molt.


Des del centre varem demanar la col·laboració de les famílies per a fer les disfresses i aquí podeu veure els resultats. Vull donar les gràcies a tots els pares per la vostra implicació i la vostra participació per ajudar a aconseguir que la festa sortís tan bé. Un aplaudiment per a tots!



2 comentarios:

cris dijo...

Es de agradecer que hoy en día queden profesoras que les guste su trabajo, que un sabado puedan dedicar un minuto para realizar blogs de su labor con sus alumnos.Para mi ha sido muy interesante poder leer y ver todo lo que mi hija aprende en su clase y poder seguir con ello en casa.La dedicación que le da se ve reflejado en el dia a dia y en el crecimiento como personita,responsabilidad, solidaridad, y un largo etcetera de valores que cada día me sorprenden.
Muy agradecida, pues sé que mi hija el dia de mañana será un buena persona ya que la educación lo es todo.
Espero que sigas por más años.
R.T.B

Carolina, mamá de Alexandre. dijo...

Si Catiana, han llegado muy cansados, pero Alex recuerda aquel día con mucha alegria.... Lamento no haber compartido el momento, pero gracias a ti ver las fotos y leer tus comentarios me acerca mucho más a lo vivido por mi "pollito". Gracias.