lunes, 7 de marzo de 2011

LA BIBLIOTECA

Cada dimarts, després del pati, anem a la biblioteca a escoltar un conte.

El principal objectiu d’aquesta activitat és introduir d’una manera atractiva i lúdica el meravellós món dels llibres, mitjançant la biblioteca de l’escola, creant en ella un espai màgic.

Els boixos/es saben que per anar a la biblioteca hi ha unes normes que s’han de respectar i que quan arribem allí trobarem “la caixa màgica”, que conté el conte que llegirem.

Abans d’obrir la caixa, els vaig donat unes pistes (si els personatges són animals o persones, on viuen , què fan, etc.) per tal de que els nens/es endevinin quin conte pot esser (si és un conte tradicional) o de què pot tractar el conte (si és un conte desconegut).



Quan acabem la narració, faig preguntes relatives al conte per tal de veure si: han entès l’argument, recorden quins personatges sortien, recorden la seqüència temporal...

Finalment han de fer una feineta sobre el conte. Entre tots escrivim el títol del conte a una pissarreta i després ells tenen una feineta individual on han de escriure (copiant o sense copiar) el títol del conte i fer un dibuix.

No hay comentarios: