jueves, 24 de noviembre de 2011

TITELLES

Aquesta setmana l’ossa Rosa i el porquet Toniet han anat a visitar la casa d’en Pau i N’Andreu.

En Pau, amb el porquet Toniet, ens ha mostrat la seva feineta dels nombres. Hi havia moltes imatges amb nombres i ens ha explicat per a què serveixen aquests números.

També ens ha ensenyat a jugar al dominó: ha explicat les regles del joc. Ell i Aina ens han fet una petita demostració de con s’ha de jugar. Pau ens ha deixat el dominó al racó dels números per poder jugar amb ell.



N’Andreu, amb l’ossa Rosa, ens ha explicat la seva feineta de lletres: ens  ha fet tota una demostració dels seus coneixements de futbol; ha fet una classificació per equips i ens ha dit com es deien alguns dels jugadors de cada equip. També ens ha mostrat el jugador més important per nosaltres: ell mateix, que és un gran jugador de futbol i juga amb l’equip de Puig d’en Valls.

També ens ha portat un joc que a tots ens ha agradat molt. Ha fet un collage amb moltes imatges i els noms de tots els companys de la classe. Per torns, tots havíem de trobar el nostre nom i assenyalar-lo. Andreu també ens ha deixat el joc al racó de les lletres per poder jugar amb ell.




bona

feina

No hay comentarios: