martes, 11 de octubre de 2011

LA DITA DEL MES D'OCTUBRE

Com ja sabeu estem treballant les dites dels mesos de l’any. Aquest més ens toca la del mes d’octubre, que hem treballat des de principi de mes.


Avui al matí quan hem arribat a classe hem trobat, a la cartellera de l’assemblea, un sobre on deia: LA TARDOR.  Tots de seguida han sentit curiositat pel sobre: que té a dins?, qui la portat?, com ha arribat a la classe?, què diu al sobre?, etc.

Hem obert el sobre i hem vist que dins hi havia uns cartells amb paraules. Alguns voluntaris han agafat els cartells i ens havien de dir què deia la paraula (si no sabia, l’ajudàvem entre tots). Quan ja hem tingut totes les paraules fora del sobre i cada nen ha dit la seva paraula, els he preguntat: què deu ser això? I ràpidament molts han contestat: LA DITA del mes d’octubre!!!

Sabíem que era la dita, però teníem un problema: com s’havien d’ordenar les paraules?. Els nens que tenien les paraules s’han posat fent una fila, un al costat de l’altre, i la resta del grups els anava indicant on s’havien de col·locar per a poder llegir la dita.

Ha estat un moment molt divertit, perquè fins arribar a fer la frase correctament, ens han sortit moltes “versions” de la dita.


Per acabar, cada un ha fet la feineta de la dita.
Dita Octubre

No hay comentarios: